
Workshop Eetbare bloemen + Proeverij
Evenement Navigatie
Bloemen zijn er in allerlei kleuren en geuren. Ze zijn een genot voor het oog en sommige zijn ook nog eetbaar!
Tijdens de ruim 2 uur durende workshop gaat Geertje Jansen bekend van Wandeloogst jullie zoveel mogelijk vertellen over eetbare bloemen.
Door de workshop heen zal Larisa Versluis, mede-oprichter & vegan chef van Oerwoud, de deelnemers meenemen op culinaire reis door de wondere wereld van eetbare bloemen.De proeverij is volledig organic & plantaardig en met allergieën zal rekening gehouden worden indien tijdig aangegeven.
Ben jij benieuwd welke bloemen eetbaar zijn? Hoe je ze thuis kan kweken? Welke bloemen je kan gebruiken in de keuken en welke absoluut niet? Doe dan mee aan deze gezellige workshop. Je komt het allemaal te weten!
• Wanneer? •Woensdagavond 13 juni 2018.• Waar? •In de groene jungle van Oerwoud.• De prijs•De kosten voor de workshop eetbare bloemen inclusief eetbare bloemen proeverij, drankjes & recepten zijn €39,50-* Tickets besteld voor 28 mei krijgen een leuke korting!.• DEELNEMEN? •Meld je hier aan.
* De workshop gaat door bij minimaal 6 deelnemers.__________________________________
Locatie:- OERWOUD, stadstuinwinkel & health cafe in het centrum van Den Bosch: Vughterstraat 84
Zelfs midden in de winter is het geweldig om met Geertje een wildplukwandeling te doen! Met familie en vrienden hebben we op Landgoed Pettelaar gewandeld en geplukt en naar alle fantastische verhalen van Geertje geluisterd. Zo leuk om nu eens deel te nemen aan de kookworkshop die ze aansluitend gaf! Om vervolgens af te ronden met een gezellig en zeer smakelijk diner. Alleen maar enthousiaste reacties gekregen en veel lof voor Geertje; iedereen was aangenaam verrast door wat er allemaal voor lekkers te vinden was en velen zijn aangestoken met het wildpluk-virus:-)