
Workshop Eetbare bloemen + Proeverij
Evenement Navigatie
Bloemen zijn er in allerlei kleuren en geuren. Ze zijn een genot voor het oog en sommige zijn ook nog eetbaar!
Tijdens de ruim 2 uur durende workshop gaat Geertje Jansen bekend van Wandeloogst jullie zoveel mogelijk vertellen over eetbare bloemen.
Door de workshop heen zal Larisa Versluis, mede-oprichter & vegan chef van Oerwoud, de deelnemers meenemen op culinaire reis door de wondere wereld van eetbare bloemen.De proeverij is volledig organic & plantaardig en met allergieën zal rekening gehouden worden indien tijdig aangegeven.
Ben jij benieuwd welke bloemen eetbaar zijn? Hoe je ze thuis kan kweken? Welke bloemen je kan gebruiken in de keuken en welke absoluut niet? Doe dan mee aan deze gezellige workshop. Je komt het allemaal te weten!
• Wanneer? •Woensdagavond 13 juni 2018.• Waar? •In de groene jungle van Oerwoud.• De prijs•De kosten voor de workshop eetbare bloemen inclusief eetbare bloemen proeverij, drankjes & recepten zijn €39,50-* Tickets besteld voor 28 mei krijgen een leuke korting!.• DEELNEMEN? •Meld je hier aan.
* De workshop gaat door bij minimaal 6 deelnemers.__________________________________
Locatie:- OERWOUD, stadstuinwinkel & health cafe in het centrum van Den Bosch: Vughterstraat 84
Wat heb ik genoten gisteren;
Met 8 hele fijne vrouwen mijn 65ste verjaardag gevierd op de Graafse Akker.
De 9e vrouw was Geertje, wat een leukerd. Net zo puur als haar werk.
Ze nam ons mee, opzoek naar eetbare planten, uitleg, geschiedenis, ruiken, proeven en plukken. Samen aan de slag om er wat lekkers van te maken en uiteindelijk in de zon heerlijk zitten smikkelen van een pure maaltijd.
Iedereen super enthousiast!
Met minimale middelen, groots genoten.
Zo wil toch iedereen wel 65 worden…