Meteen naar de inhoud

Gastenboek

Lees wat anderen vonden van Wandeloogst. We horen natuurlijk ook graag uw mening!

(Uw emailadres blijft privé en wordt niet op deze pagina gepubliceerd.)

Schrijf ook een reactie

61 reacties op “Gastenboek”

 1. Dankjewel Geertje voor je inspirerende middag. Dat dat wat in het wild staat zo leuk zoeken is en zo lekker kan zijn was verrassend. Je geeft al je kennis op een natuurlijke manier door. Het was wel wat veel, dus ik hoop alle informatie vast te kunnen houden. Een beetje gaat in ieder geval lukken en voor dat wat ik vergeet en allemaal nog niet tegengekomen ben, daarvoor kom ik nog eens bij j terug.
  Hoop dat je veel mensen mag laten genieten van de eetbare natuur om ons heen.
  Gegroet

 2. Na een leuke middag gisteren, vandaag in onze tuin rondgewandeld en best wel wat plantjes herkend … en zelfs gegeten. De paardeblooemknoppen smaakten lekker bij aardappeltjes met champignons (niet uit de tuin 😉 en look-zonder-look. Verder nog zevenblad en kleefkruid gevonden. Dat komt dus ook nogs op tafel!
  Bedankt voor de inspiratie Geertje!

 3. Het was super leuk. we hebben met mijn kinderfeestje een hut gemaakt en pijl en boog gemaakt en allemaal planten geproeft.bedankt! Groetjes, Bas

 4. Dank je wel Geertje voor je smaakrijke Wandeloogst !!!
  En je bent een hele leuke bevlogen gids, docent, Wandeloogstverteller!!

 5. Nooit gedacht dat ik, als niet-plantenliefhebber, nog eens een workshop over de brandnetel zou volgen. En al helemaal niet dat ik een brandnetel zou eten, naast de madeliefjes en look. Ik heb veel geleerd van Geertje en Kaat! Het was super leerzaam en erg leuk!
  Hartelijk dank!
  Groet, Emma

 6. Was afgelopen zondag een ontzettende leuke en leerzame middag met een hele leuke groep mensen!
  Tapas met zevenblad sprong voor mij eruit!

  Tot de volgende 🙂

 7. Erg leuke en leerzame ervaring. Leuke groep mensen en groot enthousiasme van Geertje en Kaat. Samen gerechtjes bereiden ook erg leuk en ongedwongen. Voor herhaling vatbaar. Helaas op 18 mei verhinderd wegens bruiloft. Jammer! Ik kom zeker nog een keer langs.
  Groeten van Loeki

 8. We hebben tijdens een familiedag een Wandeloogst gedaan. Vijf kinderen in de leeftijd 8-10 en een dozijn volwassenen zijn onder de bezielende leiding van Geertje langs de rand van de Loonse en Drunense Duinen op zoek gegaan naar eetbare planten. We hebben teveel geproefd om op te noemen, zelfs de brandnetel (!), maar de schaapszuring was favoriet. Leuk om te zien hoe kinderen die normaal maar weinig lusten nu alles gretig in de mond stoppen. Ook met spannend volksgeloof over de planten wist Geertje iedereen te boeien. Kortom: een aanrader!

 9. Super leuk kinderfeestje, kids waren onder de indruk wat er allemaal groeit en welke planten je kunt eten. Naast het struinen in de natuur heeft ze ook nog spelletjes gedaan en klaproosengeltjes gemaakt.
  Wil je een bijzonder feestje dan is dit een aanrader, alles gaat in goed overleg en er zijn veel mogelijkheden.
  Geertje heel erg bedankt!!!!

 10. lia van den broek

  Onlangs hebben wij op een mooie vrijdagmorgen met Geertje een wandeling gemaakt door het Bossche Broek.
  Onderweg wees zij ons op planten, die wij wel kenden als onkruid.
  Maar je kunt er culinaire hoogstandjes mee bereiken zoals wij later in haar keuken mochten ervaren.
  Nooit geweten dat brandnetel zo lekker kon zijn in de vorm van Romeinse balletjes.

 11. Wandeloogst blijft verbazen… vandaag een leuke wandeling vol mythen en verhalen over bekende bomen. Dansende bomen klimop, riet en tal van andere bomen en planten hebben nu nog meer betekenis. Mooi om te horen dat al die verhalen zoveel overeenkomsten hebben! Het enthousiasme van de vertelster Geertje en het mooie landschap, kreeg je er zomaar bij!

 12. Mijn partner heb ik verrast met een Midwinter Wildplukwandeling voor haar verjaardag. Samen met vrienden nam Geertje ons mee op avontuur op een donkere, regenachtige winterdag…. Wat een plezier hadden we; verrassend om te ontdekken wat je al niet vindt en kunt eten op de 2e dag van het nieuwe jaar 2015…
  Bedankt, Geertje voor dit geslaagde cadeau! Petry

 13. De workshop brandnetels is een absolute aanrader! Geertje en Kaat, wat hebben jullie samen een hoop kennis te delen.
  Dit weekend staan de brandnetelballetjes en de pesto (verplicht!) op het menu, ik heb een erg nieuwsgierige partner 🙂
  die inmiddels ook mijn handcreme heeft ingepikt.
  Al met al een groot succes dus.

 14. Onlangs de workshop brandnetels gevolgd. Geertje en Kaat jullie hebben voor een inspirerende, gezellige en ongedwongen middag gezorgd! Sympathiek dat jullie al wat brandnetels hadden geplukt gezien de stortbuien die dag, maar dat kon de pret dus niet drukken. Verrassend wat je allemaal met dit plantje kunt doen, maar zeker ook zeer boeiend wat jullie te vertellen hebben. Ik heb er enorm van genoten en de culinaire resultaten waren heerlijk. Ik houd me aanbevolen voor nieuwe workshops. Bedankt!

 15. WANDELOOGST heeft een zussendag georganiseerd in het Sparrenbos in Rosmalen. Met zes vrouwen trokken we erop uit onder de bezielende begeleiding van Geertje. Wat hebben we genoten en gelachen onderweg en veel geleerd over eetbare planten!! De zes volgeplakte mandjes werden thuis in de keuken omgetoverd tot heerlijke gerechten en dranken. Iedereen had een blije buik na de tapas van eetbare planten!
  Dankjewel Geertje voor je bijdrage

 16. Corrie Bechtold

  Gisteren met famileden o.l.v. Geertje de likeurworkshop gedaan. We hebben genoten en gelachen. Hoe het eindresultaat is geworden moeten we nog even afwachten. Ik kijk uit naar mijn eerste glaasje Danziger Goldwasser.

 17. Gisteren een hele leuke likeurworkshop gehad via Wandeloogst. Leuk, leerzaam en heel gezellig!

 18. Jan Willem en Inge

  Vandaag mee geweest met wandeling over de Sterrengaatd. Gezellig,leerzaam en lekker.

 19. Jullie waren een HIT!! Echt geweldig, alleen maar complimenten over ’t dagprogramma en jouw mooie verhalen! DANKJEWEL!!!

 20. Vandaag een heerlijke wandeling achter de rug. Met verhalen, mythen en sagen over bomen en planten en hun rol in midwinterrituelen. Echt een aanrader om eens mee te gaan tijdens een wildplukwandeling of verhalenwandeling.

 21. Dankjewel Geertje, voor je inspirerende voorproefje vandaag in Varik, van de workshop(s) en activteiten die je in april gaat doen bij Centrum Lothlorien in Frankrijk! Leuk om je te ontmoeten en wellicht gaan we elkaar weer zien meer hier in de buurt!
  Hartegroet,
  Heleen van den Berg

 22. Bedankt Geertje voor de mooie dag ivm Nico zijn 50 ste verjaardag. Van jong tot oud hebben ervan genoten. We hebben heel veel verhalen gehoord over de wilde kruiden, veel geproefd en uiteindelijk een echte maaltijd bereid van de door ons geplukte kruiden. Een echt eye-opener dat er tussen het gras nog zoveel meer verstopt zit. Dank je wel voor deze leerzame, maar vooral enorme gezellige en leuke dag!!

 23. Op 7 april n hele interessante wandeling gemaakt. Duidelijke uitleg en boeiend verteld door Geertje Jansen. Prima gedaan en goed voorbereid.
  Ook nog heerlijke hapjes en een verrukkelijke brandnetelsoep. De recepten hebben we ook gekregen. Van mij een dikke 10.

 24. Jasmijn Doornewaard

  Cursus wildplukken dit voorjaar bij je gevolgd. Was leerzaam en leuk, genoten van je enthousiasme Geertje! Hartelijke groet, Jasmijn

 25. Marjolein Faber

  De voorjaarscursus Wildplukken met Geertje is echt een aanrader. Heel enthousiast vertelt Geertje met veel humor over de planten die overal in de buurt groeien. En als kers op de taart ga je aan de hand van recepten ook nog eens het een en ander op locatie bereiden. Gezellig, leuk, leerzaam en lekker!

 26. Voor mijn moeders verjaardag een wandeloogst cadeau gedaan. Lekker met de familie wezen wandelen en ondertussen naar de geweldige verhalen van Geertje geluisterd. Leuke combinaties tussen feiten over de planten, geschiedenis en mythes. Mijn dochter van zes heeft ook genoten, en de bloemen gretig geproefd. Dreumes en peuter hebben geslapen in de dragers. Helemaal fijn. Tijdens de proeverij op het einde hebben ze gesmuld van de paardenbloemengelei! Echt een aanrader, leuk voor jong en oud.

 27. Lieke Haijemaije

  Bedankt voor een geweldige ervaring. De meisjes hebben een erg leuke middag gehad.

 28. Gisteren onze dochter haar kinderfeest gehad. Samen met Geertje op avontuur in de Geelders. Iedereen was enthousiast en we hebben genoten. Heel veel geleerd en gezien maar bovenal plezier gehad in de natuur!! Geertje bedankt hiervoor!

 29. Geertje is al sinds jaar en dag de floraspecialist bij ons in het Prehistorisch Dorp in Eindhoven. Zij verzorgt rondleidingen voor zowel bezoekers alsook collega’s. Het leuke is dat zij niet alleen ontzettend veel kennis in huis heeft, maar ook heel erg leuk kan vertellen. Een zeer prettige combinatie! Zelf vind ik haar wandelingen erg leuk, absoluut aan te raden.
  Stijn van Susante
  Medewerker Prehistorisch Dorp Eindhoven

 30. Afgelopen zondag hebben we een hele leuke wildplukwandeling gehad met onze vriendinnen-eetclub met Geertje als onze gids en floraspecialist. Nooit geweten dat zevenblad en brandnetel zo lekker en voedzaam zijn, dat schapenzuring echt schapenoortjes heeft en waarom de Katholieken in Ierland een klaverblad in hun knoopsgat staken! En na de bereiding van verschillende gerechtjes met de wilde kruiden, hebben we heerlijk en smaakvol gegeten. Dankjewel Geertje voor je enthousiaste begeleiding en je mooie verhalen. Een boswandeling zal nooit meer hetzelfde zijn! Hartelijk dank, ook namens mijn vriendinnen, Marion

 31. Afgelopen zondag heeft Geertje voor een vrijgezellenfeest een ontzettend leuke wildplukwandeling georganiseerd. Naast plukken en proeven heeft Geertje ook nog wat leuke dingen gedeeld over de planten en bloemen in het kader van de liefde, erg toepasslijk.
  De lunch naar afloop bij de Genneperhoeve was ook erg goed verzorgd. Wij hebben genoten!

 32. Hallo Geertje,

  Wat een geweldig leuke lezing donderdagavond 12 april in de Petrus over eetbare planten in de natuur. En al je lekkere hapjes van deze planten vond ik een erg leuk idee, evenals je natuurlijke en humoristische manier van presenteren.

  Dank dank, ook aan je moeder voor haar medewerking.
  Hartelijke groet,
  Thea Hennevelt

 33. Ter gelegenheid van de opening van DePetrus had ik me op het laatste moment ingeschreven voor jouw workshop. Ik dacht dat ik al veel wist maar ik heb genoten van je humoristische (met dank aan je moeder), maar vooral vakkundige presentatie. Ik heb veel nieuws geleerd maar ben vooral geïnspireerd om met wilde kruiden aan de slag te gaan. Inmiddels staat de brandnetel-/ zevenbladsoep te pruttelen.
  Groeten van Veroniek

 34. Op de Graafse Akker heeft Geertje op 4 april een groep van Groei en Bloei ‘s-Hertogenbosch laten proeven van al het lekkers dat er in het wild groeit op het terrein. Ze wist leuk te vertellen over de Judasoor (paddestoel), de bramen, het kleefkruid, zevenblad, kleefkruid en zuring.
  Een gezellige leerzame wandeling, waarbij veel recepten werden verteld.

 35. Wij hebben een dag wildplukken kado gedaan aan onze vader die kok is. Het was een leerzame een leuke wandeling waarbij we veel verschillende soorten planten hebben geproefd en geroken en Geertje deelde haar kennis over deze planten. Heel verassend om te zien hoe rijk de natuur om ons heen is en hoeveel eetbare planten er groeien! Onze vader heeft ook veel geleerd en nieuwe ideeën op gedaan voor zijn gerechten. De kinderen hebben het ook naar hun zin gehad. Kortom, een aanrader voor jong en oud!

 36. Hallo Geertje, Ik vond de Wildplukwandeling te gek, veel Plantjes op redelijk korte afstand van elkaar, zodat er genoeg tijd was voor een Goede uitleg en antwoord op vragen. Ik heb heel wat geleerd en ben er erg blij mee. Ook kreeg Ik op elke vraag een Goed antwoord en weet Ik van een aantal Planten ook hoe Ze smaken en Ik kan niet wachten om Ze hier in de buurt te ontdekken. Als Ik weer een keer een auto tot Mijn beschikking heb, zie Ik het helemaal zitten om weer die kant op te komen…nogmaals Bedankt en veel succes: Walter.

 37. Gezellige en leerzame wildplukwandeling gemaakt met Geertje op de Graafse Akker in Den Bosch. Ze vertelt niet alleen over de culinaire en medische toepassingen van de planten, maar ook over legendes en folklore. Na afloop serveerde ze een lekker zelfgemaakt drankje met zevenblad en was er thee van geoogste kruiden. Echt een aanrader voor als je snel veel wilt leren!

 38. Hallo Geertje, ik heb met veel plezier deelgenomen aan de workshop “wildplukwandelen” op de Graafse Akker. Zoals je weet heb ik al vaker een workshop bij je gevolgd en blijf ik het leuk vinden, omdat je me keer op keer laat zien dat er nog zoveel meer is op de voor mij al zo bekende plek. Ik leer kijken en luister graag naar je en ook naar de andere workshoppers. Binnenkort kom ik dus meidoorn plukken voor een nieuw te proberen likeurtje en snoep ik nu dus af en toe ook van mijn eigen kaasjeskruid. Groene Groeten, Wilma

 39. Nooit geweten dat er zoveel geesten en verhalen ronddwalen in het natuurgebiedje achter de Kerk in Haaren. Leuke en spannende verhalen bij bomen en struiken deden ons (bijna) de koude vergeten.
  Met warme chocomelk bij een vuurtje na afloop….Top Geertje.

 40. Geertje bedankt voor waardevolle ervaring. Verrassend wat je allemaal met de wilde planten kunt doen. Ik heb heel veel geleerd en enorm van genoten. Hartelijk dank! Fariba

 41. Eerder heb ik al aan enkele wildpluk wandelingen meegedaan, nu dan de voorjaarscursus wildplukken. Het is me ontzettend goed bevallen! In vier interactieve ochtenden leerden we meerdere eetbare planten kennen en proeven. Iedere ochtend werd afgesloten door gezamenlijk te koken met de zelf geplukte oogst. Vooral dat laatste zorgde ervoor dat de cursus een goede inspiratie werd om thuis meer met wilde kruiden te koken.

 42. Wat was het leuk om met een hele groep vrienden en buren te ontdekken dat er in onze eigen omgeving zoveel lekkers en moois te vinden is.
  Geertje heeft ons laten zien dat die hele gewone plantjes en bloemen heel bijzonder, lekker en geneeskrachtig zijn. En mede door haar mooie verhalen kan ik eindelijk wat namen onthouden. Een aanrader voor als je de natuur om je heen beter wilt leren kennen.

 43. Blijken die planten in mijn tuin, die al jaren een doorn in het oog van mijn man zijn, toch eetbaar te zijn. En ook nog eens wat heilzame werkingen te hebben.. vanaf nu salade uit mijn tuin;-)
  Een hele gezellige,iets wat koude wildplukwandeling gehad met vriendinnen. De verhalen van Geertje maakte de wandeling alleen maar leuker. Eindigen hapje en een drankje, allemaal uit de tuin maakte de wandeling compleet..
  Leerzaam, leuk en een heel mooi initiatief in Den Bosch.
  SUCCES

 44. Nadat ik in het voorjaar de inspirerende cursus wildplukken bij Geertje heb gevolgd, heb ik vanmorgen meegedaan aan de workshop eetbare bloemen. Niet alleen is de smaak van sommige bloemen verrassend, ook is het ontzettend mooi om te koken met alle bonte kleuren die bloemen vaak hebben. Nadat Geertje ons met haar enthousiasme vele volkswijsheden over het gebruik van verschillende bloemen had verteld, mochten we zelf plukken en gerechtjes bereiden op de Graafse Akker. Het was een heerlijke ochtend en met de plantjes die we mee kregen, kunnen we thuis ook aan de slag 🙂

 45. Met vier vriendinnen en mijn zoon van 4 maanden een hele leuke en lekkere ochtend gehad op de Graafse Akker. Zelfs de regen was geen spelbreker. Nooit geweten dat je zo veel lekkers tegen kunt komen in je eigen tuin. (On)kruid krijgt nu een nieuwe bestemming. We hebben heerlijk gesmuld van al het lekkers. Na deze ochtend is er inmiddels al op eigen houtje nog vrolijk doorgeplukt met alle tips. De eerste watertjes en pesto’s zijn al gemaakt. Nogmaals dankjewel Geertje!

 46. Ik denk ineens anders over o.a. prei, sla, tomaat en pompoen na de groentenverhalen gisteren op de Graafse Akker. We stonden stil bij de diverse groentenbedden terwijl Geertje historische en leuke anekdotes vertelde over (voorgangers van) groente. Van de geplande 13 soorten groente hebben we ruim de helft gehaald binnen de anderhalf uur, Dat moet er nog een vervolg komen…..

 47. Ik denk ineens anders over o.a. prei, sla, tomaat en pompoen na de groentenverhalen gisteren op de Graafse Akker. We stonden stil bij de diverse groentenbedden terwijl Geertje historische en leuke anekdotes vertelde over (voorgangers van) groente. Van de geplande 13 soorten groente hebben we ruim de helft gehaald binnen de anderhalf uur, dus moet er nog een vervolg komen…..

 48. Zelfs midden in de winter is het geweldig om met Geertje een wildplukwandeling te doen! Met familie en vrienden hebben we op Landgoed Pettelaar gewandeld en geplukt en naar alle fantastische verhalen van Geertje geluisterd. Zo leuk om nu eens deel te nemen aan de kookworkshop die ze aansluitend gaf! Om vervolgens af te ronden met een gezellig en zeer smakelijk diner. Alleen maar enthousiaste reacties gekregen en veel lof voor Geertje; iedereen was aangenaam verrast door wat er allemaal voor lekkers te vinden was en velen zijn aangestoken met het wildpluk-virus:-)

 49. Afgelopen zaterdag hebben we met ons gezin genoten van de plukexcursie van Geertje op Landgoed De Pettelaar. Wat een enthousiasme en wat een plantenkennis en historische kennis! Een mooie combinatie voor een onvergetelijke wandeling. Voor herhaling vatbaar!

 50. Het eerste weekend van november zijn wij met onze vriendengroep (leeftijd 30-40 jaar) op pad geweest met Geertje. We hebben genoten van haar enthousiasme en haar kennis en kunde tijdens de wildplukwandeling. De heerlijke en verrassende lunch was goed voorbereid en leverde fijne recepten op die we mee naar huis hebben genomen. Geertje, bedankt voor deze leuke en leerzame ochtend!

 51. Wat was het fijn en leerrijk vandaag de wildplukwandeling met Geertje, met een leuk groepje dames en een heerlijke zonnetje, veel geleerd, geproefd en daarna, door Geertje speciaal voor ons gemaakt, een toastje met geitekaas en paardebloem gelei, heerlijk!! thee van brandnetel en vlierbloesem en een lekker watertje.
  Wat willen we nog meer he!!
  Ja meer van dit, dat zeker!!
  Dank je Geertje en dames voor deze fijne middag
  Paula

 52. Wat heb ik genoten gisteren;
  Met 8 hele fijne vrouwen mijn 65ste verjaardag gevierd op de Graafse Akker.
  De 9e vrouw was Geertje, wat een leukerd. Net zo puur als haar werk.
  Ze nam ons mee, opzoek naar eetbare planten, uitleg, geschiedenis, ruiken, proeven en plukken. Samen aan de slag om er wat lekkers van te maken en uiteindelijk in de zon heerlijk zitten smikkelen van een pure maaltijd.
  Iedereen super enthousiast!
  Met minimale middelen, groots genoten.
  Zo wil toch iedereen wel 65 worden…

 53. Bedankt voor de mooie ervaring Geertje!

  Het was precies wat ik had gehoopt. De verhalen die je bij alle planten vertelde maakte het heel levendig, mooi dat je je achtergrond en passie als historicus tijdens deze wandelingen inzet. Ik vond het erg leuk dat je veel over de gezondheidseffecten van de planten wist te vertellen. Je bent heel eerlijk in hoe ver je kennis gaat, als je iets niet weet zeg je dat en verzin je niet zomaar wat. We hadden ook een leuke en niet al te grote groep waarmee we veel ervaringen konden delen.

  Ik ben deze week al begonnen met het wildplukken in mijn omgeving. Ik heb al; thee gemaakt met paardenbloem en jong braamblad; een stamppot met weegbree en vogelmuur; mozzarella met tomaat gedecoreerd met maarts viooltje, madelief en paarse dovenetel; salade van winterpostelein; wraps met look-zonder-look. Je hebt me aangestoken!

  Veel liefs en plukplezier voor de volgende groepen.

 54. Afgelopen vrijdag met vijf vriendinnen een hele fijne wildplukwandeling van Geertje gehad. Zoveel geleerd en allerlei dingen geproefd. Ondanks de droogte blijkt er nog heel veel te ontdekken. Geertje weet ook enorm veel over hoe men vroeger planten gebruikte, voor welke kwalen of om boze geesten te weren. Aan het einde van de wandeling nog een wildpluk drankje en hapje op een picknick kleed in het bos. Het was een geweldige ervaring, dankjewel.

 55. In het kader van ons 350 jarig bestaan hebben we als Eendenkooi Maaspoort een aantal activiteiten met onze vrijwilligers en voor bezoekers. Een wildplukwandeling leek ons ook wel wat. Helemaal leuk zou zijn als er ook oog is voor de geschiedenis. Wat zou de kooiker doen met wat er groeit op zijn gepachte terrein? Ik wist nog wel iemand, en zo geschiedde! We hebben een hele leuke, en leerzame wandeling gemaakt. Geen een vraag leek je te verassen en er waren leuke verhaaltjes waar iedereen van heeft genoten. Super, een aanrader! Namens Eendenkooi Maaspoort, Sander van der Wielen

 56. We hadden vandaag een leuke en leerzame wandeling met Geertje van Wandeloogst gemaakt. Gewapend met goede schoenen en met mandjes gingen we op pad. Geertje weet veel te vertellen. Naast de vele verhalen en toepassingen van verschillende kruiden en vergeten groenten, kwamen ook verhalen over de Romeinen, mythes e. Zelfs de duivel (met een verhaal over de eik) langs!

  We hadden veel verzameld en sloten met elkaar thuis af met een eigengemaakte pesto van zevenblad.

  Kortom een meer dan prima ochtend!

 57. Vrijdagmiddag 17 maart hadden we een wildplukwandeling op de Graafse Akker in een heerlijk lentezonnetje. Wat een leuke ervaring was dat! Alle zintuigen kwamen aan bod, je kon ruiken, proeven , voelen en zelfs de sapstroom horen van de berk.Ik leerde judasoor, een eetbare paddestoel kennen en veldzuring met een slipjas en nog veel meer. Geertje heeft veel kennis en is ook nogeens een goede verteller.Mijn interesse is gewekt en smaakt naar meer. Dank je wel Geertje!

 58. Wildpluk wandeling van wandeloogst als kado gekregen. Super leuke en leerzame middag gehad met Geertje.
  Geertje had ons meegenomen naar de Graafse Akker wat een verassend groene oase is, midden in de stad. Daar hebben een mooie wandeling gemaakt over het terrein en hebben we heel veel geleerd en lekkere planten kunnen proeven. Geertje heeft enorm veel kennis en kan dit goed overbrengen doormiddel van leuke verhalen.
  Na twee mooie mandjes vol met planten en bloemen hebben we hier samen een aantal heerlijke gerechten van gemaakt. Super leuk deze combinatie van plukken en samen koken.
  Zeker een aanrader om een keer te doen.
  Geertje bedankt!

  Groetjes,
  Vincent en Shar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *