Meteen naar de inhoud

Recente activiteiten

De afgelopen tijd organiseerde Wandeloogst:

Kinderfeestjes voor Bas (9), Charlotte (7), Femke (7), Iva (7), Maartje (10), Maxime (7), Rafael (&) en Abel (6).
Op de Vughtse Heide, Landgoed Gorp en Rovert in Goirle, de Graafse Akker in Den Bosch, Velddriel, De Geelders in Schijndel, bij het Joe Manntheater in Best en Landgoed de Pettelaar in Den Bosch.

Wandelingen met individuele inschrijving in pluktuinen, wijktuinen, bloesemende appelboomgaarden en nieuwe natuurgebieden. In het kader van kunstprojecten en historische evenementen. Midzomer-wandelingen, wildplukflitswandelingen op het Effect Festival, een wildplukwandeling in Museumpark Oriëntalis en midwinter-wandelingen.

Workshops met individuele inschrijving , met als thema ‘Voorjaarskruiden’, ‘Flower power Food’, ‘Wilde tapas en Picknickplanten’, ‘Wild ijs en groene smoothies’, ‘Kruidenthee maken’. ‘Eureka Urtica, alles over de brandnetel’,’Groene smoothies’, ‘Eetbaar onkruid in de moestuin’, ‘Alles voor de picknick’ (wilde broodspread maken), ‘Wilde groente in de binnenstad’, ‘Eetbare bloemen’, ‘Likeur maken’, ‘Verwondering’, eetbare planten verzamelen, kruidenboter en soep maken.

Wandelingen en workshops op maat voor een vrijgezellenfeestje in Drenthe, een vriendinnenclub in Den Bosch, familiefeestjes in de Drunense Duinen, Giersbergen, Den Bosch en Demen, een wandelclub uit Son & Breughel, een zussendag in Rosmalen, Vrouwen van Nu en het IVN ‘s-Hertogenbosch. Met als thema’s: wildplukken, boerenlore en lentelore, zelf likeur maken..

Lezingen over eetbare wilde planten, plantlore, kruidenlore, lentelore, groentelore (wijsheid van het volk) en midwinterrituelen.

Bedrijfsuitjes voor een conferentiecentrum en een biologische appelboomgaard.

Trainingen voor natuurgidsen van het IVN Oss en medewerkers van het PreHistorisch Dorp in Eindhoven.

Wandeloogst nam ook deel aan de Nederlandse Wildplukconventies, het Effectfestival in Vlijmen en Bushcraftweekend Nederland.

Interesse

Heeft u ook interesse in een wandeling of workshop? Kijk dan in in de agenda of bij de arrangementen. Of neem voor een persoonlijk advies contact op.