Standaard titel

Laden Evenementen

Voorjaarscursus Wildplukken

vanaf vrijdag 1 maart

Leer alles over het eetbare wilde voorjaarsplanten!

Tijdens vier zaterdagochtenden in maart en april gaan we op verschillende locaties eetbare wilde planten zoeken, proeven en bereiden.

Tijdens de cursus krijg je tips over vindplaatsen, het gebruik en verschillende wildplukrecepten. Naast de plant als voeding staan we ook stil bij de cosmetische, medicinale en cultuur-historische gebruik van planten. We sluiten de cursusdag elke keer af met het bereiden en proeven van onze wilgeplukte oogst.

“De voorjaarscursus Wildplukken met Geertje is echt een aanrader. Heel enthousiast vertelt Geertje met veel humor over de planten die overal in de buurt groeien. En als kers op de taart ga je aan de hand van recepten ook nog eens het een en ander op locatie bereiden. Gezellig, leuk, leerzaam en lekker!”
Marjolein Faber

 

De kosten zijn 120 euro, inclusief btw, cursusmateriaal, recepten, koffie, thee, zelfgemaakte hapjes en een boekje over wildplukken.

De cursusdata zijn momenteel nog niet bekend. Heb je interesse om deel te nemen, laat dan even een bericht achter. We sturen je dan de exacte data zodra die bekend zijn.

Alle keren van 9.30 tot 12.30 uur.
Alle locaties zijn in de buurt van ‘s-Hertogenbosch.
Er kunnen maximaal 15 personen deelnemen.

Meld je aan

Tribe Loading Animation Image
Nog 26 plaatsen vrij!